Werk zoeken met GelreWerkt!

GelreWerkt! ondersteunt u bij het vinden van werk. Dat doen we door samen met u de juiste match te vinden met de vacatures en werkplekken bij werkgevers met wie wij samenwerken.

U zoekt werk?

GelreWerkt! ondersteunt u bij het vinden van werk. Dat doen we door samen met u de juiste match te vinden met de vacatures en werkplekken bij werkgevers met wie wij samenwerken. U heeft altijd een vaste contactpersoon bij GelreWerkt! Samen met deze consulent onderzoekt u uw mogelijkheden en kansen op werk.

Wilt u uw CV verbeteren? Uw sollicitatiebrief met ons doornemen? Een sollicitatiegesprek voorbereiden? Dat kan ook. Maak een afspraak met één van de consulenten werk door te bellen naar 0575 - 595 700 of kom langs bij GelreWerkt!.

Is het hebben van werk voor u niet vanzelfsprekend? Werkervaring kan u helpen om weer een stap richting betaald werk te maken! Organisaties met wie wij samenwerken, hebben mooie plekken waar u aan de slag kunt en uw talenten verder kan ontwikkelen.

Aanmelden

Heeft u een bijstandsuitkering (aangevraagd)? Dan meldt de klantregisseur van de gemeente Zutphen u aan bij GelreWerkt! U krijgt dan een uitnodiging om langs te komen om uw mogelijkheden door te nemen.

Heeft u geen uitkering? Dan kunt u zichzelf aanmelden als werkzoekende bij GelreWerkt! Een afspraak hiervoor maakt u door te bellen met 0575 - 595 700.

Aan het werk

Uw consulent gaat samen met u op zoek naar een passende werkplek. Zodra er een passende werkplek voor u is gevonden, kan de consulent u ondersteunen door met de werkgever het contract en de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Heeft u extra ondersteuning of begeleiding nodig, dan staat uw consulent  altijd voor u klaar. Heeft u vragen, twijfel niet en neem contact op met uw consulent.

Voor u zelf beginnen

Altijd al een eigen zaak willen hebben? Of aan de slag als parttime zelfstandige? Dan is dit uw kans. De consulenten werk van GelreWerkt! kunnen u adviseren.

Extra ondersteuning

Heeft u een beperking? Dan kan beschut werk een oplossing zijn. Meer informatie over beschut werk.

Man werkt aan machine Vrouw in bakkerij Man werkt bij kringloop doos uitpakken