De mens achter GelreWerkt! in beeld

Samen met een fllmploeg van Cedris was GelreWerkt! te gast bij de werkgevers Headlam en De Klavertuin waar kandidaten en sw-collega’s van ons werken. Een bedrijfsvideo waar werkgevers en medewerkers vertellen wat samenwerken met GelreWerkt! hen oplevert. Een geweldig eindresultaat met in de hoofdrol Jeroen en Desmond werkzaam bij Headlam, Josepha en Tony werkzaam bij De Klavertuin en Esther Hendriks, accountmanager bij GelreWerkt!.

De bedrijfsvideo krijgt GelreWerkt! als nieuw lid van de branchevereniging Cedris aangeboden. Cedris is de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. En wie kunnen nu beter het verhaal van GelreWerkt! vertellen dan 'onze' werkgevers, kandidaten en sw-collega’s!

Headlam
Headlam is een groothandel in raamdecoratie, vloeren en vloer- gerelateerde producten gevestigd in Zutphen met een magazijn van 5.000 m². Jeroen den Oude, Magazijnmanager bij Headlam en onze kandidaat -en nu magazijnmedewerker met een arbeidsovereenkomst op zak- Desmond vertellen over hoe zij de samenwerking met GelreWerkt! ervaren.

De Klavertuin
Bij De Klavertuin werken zes mensen vanuit de Participatiewet naar volle tevredenheid in de bloemen- en plantenzaak. Zo ook Tony, hij bezorgt bloemen in de regio. Josepha Liefers, eigenaar vertelt met passie over haar werk, collega’s en wat de samenwerking met GelreWerkt! haar als werkgever oplevert.

Als GelreWerkt! zetten we altijd in op een samenwerking die passend is voor werkgevers en werknemers (werkzoekenden). Benieuwd wat we voor u kunnen op het gebied van sociaal ondernemen? Neem dan gerust contact om met onze accountmanagers, zij helpen u graag.