Fijne feestdagen

GelreWerkt! wenst iedereen mooie feestdagen en een bruisend, ondernemend en liefdevol Nieuwjaar! Wij kijken terug op een zeer bewogen eerste jaar. Een jaar van samen bouwen aan een nieuwe organisatie met medewerkers, werkgevers en samenwerkingspartners in de regio.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen het afgelopen jaar! Bij een nieuwjaar hoort vooruitkijken: daarom spreken wij de wens uit om in het nieuwe jaar samen met u in te zetten op een samenwerking die past! Zo werken we samen aan een nog inclusievere arbeidsmarkt. Graag zetten wij ons ook het komende jaar in om samen met u mooie en duurzame plaatsingen voor onze sw-collega’s en werkzoekenden vanuit de Participatiewet te realiseren.
Puzzel Kerstboom nieuwjaarswens 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GelreWerkt! is met ingang van het nieuwe jaar onderdeel van de gemeente Zutphen. De medewerkers voeren de taken vanuit de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening dichtbij en daadkrachtig uit. Zoals samenwerkingspartners, sw-collega’s en kandidaten dat gewend zijn. Medewerkers zorgen voor een duurzame en passende match tussen werkgevers en werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.