Maatregelen tegen het coronavirus bij GelreWerkt!

GelreWerkt! neemt de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van haar medewerkers, kandidaten, relaties en samenwerkingspartners zeer serieus. Daarom volgen en hanteren we, zoals veel organisaties, de landelijke richtlijnen van het RIVM. Via onze site delen we de meeste relevante informatie aangaande de ontwikkelingen, die elkaar snel opvolgen, rondom de maatregelen tegen het coronavirus.

Maatregelen tegen het coronavirus bij GelreWerkt!Afgelopen vrijdag heeft GelreWerkt! met man en macht gewerkt om alle Wsw-collega's en werkgevers, waar zij gedetacheerd werken, middels een brief te informeren. Onderaan dit nieuwsbericht kunt beide brieven digitaal lezen.

Minder afspraken
Onze dienstverlening zetten we zo veel en goed mogelijk voort de komende periode, uiteraard met inachtneming van de landelijke richtlijnen. Consulenten, back-officemedewerkers en accountmanagers werken vanuit huis en zijn goed bereikbaar per telefoon en e-mail. De locatie aan de Henri Dunantweg waar GelreWerkt! gehuisvest is, is gesloten voor publiek en reeds geplande afspraken worden zoveel mogelijk telefonisch afgehandeld.

Gedetacheerde medewerkers
Vanuit GelreWerkt! zijn honderden werknemers gedetacheerd bij bedrijven in de regio. Ieder bedrijf maakt zijn eigen afwegingen en neemt zijn eigen maatregelen. Medewerkers die gedetacheerd aan het werk zijn, volgen zoveel mogelijk de keuzes van het bedrijf waar zij werkzaam zijn. Heeft u vragen hierover? Neemt u dan contact op met uw eigen contactpersoon (consulent of accountmanager) van GelreWerkt!.

Actuele update
De gemeente Zutphen, waar GerleWerkt! onderdeel van uitmaakt, heeft een actueel overzicht van de maatregelen tegen het coronavirus in gemeente Zutphen. Graag verwijzen wij u hiernaar door middels deze link: maatregelen coronavirus gemeente Zupthen. Ook een handige link is de pagina van de Rijksoverheid voor werkgevers en ondernemers met veelgestelde vragen. En de update van de Rijksdienst  voor Ondernemend Nederland aangaande de versneld opengestelde verruimde BMKB-regeling.

Brief aan Wsw-medewerkers
Brief aan werkgevers waar Wsw-medewerkersgedetacheerd werken