Onze dienstverlening voor kandidaten en werkgevers

Zutphen, Nederland, de wereld is in de greep van het coronavirus en het indammen van de verspreiding. Uiteraard heeft dit een ongelooflijke impact op ons leven en werk, zonder goed te weten welke stappen nog volgen en hoe lang het gaat duren. Zeker ook voor de mensen die vanwege een kwetsbare gezondheid extra risico lopen. De maatregelen hebben net als bij alle andere organisaties effect op onze dienstverlening.

Coronavirus werkgeversZoals ook in onze eerdere berichtgeving aangegeven zetten we onze dienstverlening zo veel en goed mogelijk voort de komende periode, uiteraard met inachtneming van de landelijke richtlijnen. Consulenten, back-office-medewerkers en accountmanagers werken vanuit huis en zijn goed bereikbaar per telefoon en e-mail. De locatie aan de Henri Dunantweg, waar GelreWerkt! gehuisvest is, is met ingang van heden gesloten en reeds geplande afspraken worden zoveel mogelijk telefonisch afgehandeld.

Heeft u vragen hierover? Neemt u dan contact op met uw eigen contactpersoon (consulent of accountmanager) van GelreWerkt!. Heeft u geeen contactgegevens, bel dan het algemene nummer 0575-595 700 of stuur een mail aan contact@gelrewerkt.nl.

Actuele update
De gemeente Zutphen, waar GerleWerkt! onderdeel van uitmaakt, heeft een actueel overzicht van de maatregelen tegen het coronavirus in gemeente Zutphen. Graag verwijzen wij u hiernaar door middels deze link: maatregelen coronavirus gemeente Zupthen. Ook een handige link is de pagina van de Rijksoverheid voor werkgevers en ondernemers met veelgestelde vragen. En de update van de Rijksdienst  voor Ondernemend Nederland aangaande de versneld opengestelde verruimde BMKB-regeling.